Lijepi pozdrav svim ljudima dobrog srca koji će i ove godine sudjelovati u prikupljanju sredstava za osobe sa posebnim potrebama župe Vidoši kroz humanitarni turnir "Jezerac 2017" koji ove godine organizira selo Vidoši.

Ove godine uz već tradicionalne sportove koji su u programu Jezerca ( nogomet (seniori, veterani, djeca), odbojka i balote) očekuju nas nova sportska natjecanja u biciklizmu i kartaškoj igri beli.

Dodatan sportski program upotpuniti ćemo za najmlađe uzraste djece koja nisu imala mogućnosti da se takmiče u nekim od navedenih sportova time što ćemo za njih napraviti manje nogometno igralište na kojem će se moći igrati, a i u suradnji sa TKD Magone Livno organizirati jednu vrstu treninga i natjecanja gdje će djeca učiti i zabavljati se radeći sa trenerima tog kluba.

Prava poslastica ovogodišnjeg Jezerca biti će prijateljske utakmice izmedju veterana HNK Rijeke i NK Troglava koja će biti na rasporedu 5.8. (subota) te veterana HNK Hajduka iz Splita i MNK Seljaka kaja će biti na rasporedu na sami dan finala 11.8. (petak).

Nadamo se da ćete uživati u ovim utakmicama između slavnih hrvatskih i domaćih klubova za koje će nastupiti jedna od najvećih imena hrvatskog nogometa poput Mladenovića, Brajkovića, Šarića, Grgurevića... iz Rijeke, Buljana, Šurjaka, Pralije, Džonija, Vujovića, Jerkovića i ostalih legendi koji mognu uskladiti svoje obaveze sa terminom odigravanja uatkmice, dok će boje domaćih klubova braniti jedni od vrhunskih livanjskih nogometaša i haklera poput Matana, Crnjka, Anića, Kreze, Brčića, Peraice, Čeke, Vrdoljaka i ostalih prekaljenih nogometnih majstora.

Uz sav sportski dio upotpuniti ćemo i zabavnim sa druženjem uz glazbeni program sa lokalnim glazbenicima te tamburicom.

Za sve dodatne detalje oko programa na Jezercu biti ćete naknadno i na vrijeme upoznati kroz medije. Nadamo se da ćete provesti lijepe trenutke na turniru te se ugodno družiti i zabavljati kroz sav program što smo vam ove godine pripremili.

Vidimo se

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok