Ivan Matan s prekjučerašnjim je danom predstavljen kao najnovije pojačanje FutureNet Maribora, aktualnog nositelja slovenske dvostruke krune.

„Tražio sam iskorak u karijeri. Imao sam još nekoliko ponuda hrvatskih i bosanskohercegovačkih klubova, ali Liga prvaka je razlog mojeg odlaska u FutureNet Maribor koji je prošle sezone bio nadomak Završne runde Lige prvaka i sigurno je jedan od najvećih regionalnih klubova. Sretan sam i vjerujem kako je dolazak u redove mariborskog kluba korak naprijed u mojoj karijeri. Jedva čekam prve utakmice”, riječi su dvadesetpetogodišnjeg Ivana Matana, bosanskohercegovačkog reprezentativca koji se na Mariborovom radaru nalazio posljednjih tjedana striktnim inzistiranjem stručnog stožera na čelu s glavnim trenerom Matejem Gajserom. Piše Futsal magazin.

„Očekujem dobar rad i želju za pobjedom u svakoj utakmici. Gdje god sam igrao, u svakoj sam utakmici davao svoj maksimum i tako će biti i sada. Vjerujem kako će se Mariborova riznica trofeja proširiti završetkom sljedeće sezone”, izjavio je nekadašnji igrač Seljaka, Uspinjače, Solina i donedavni Alumnusov vođa čiji će borbeni duh jamačno nedostajati zagrebačkom klubu.

„Doista mi je teško što odlazim iz Alumnusa. To je moj klub i uvijek će biti moj klub. U Alumnusu sam upoznao i dobio ljude, prijatelje za cijeli život i to vam nitko ne može platiti. Bio sam kapetan kluba koji je igrao Ligu prvaka i koji je stvorio nekolicinu europskih sveučilišnih prvaka. Jednog ću se dana vratiti u voljenu Martinovku…”

Poslušajte razgovor na stranicama radio postaje "Studio N" s Ivanom Matanom.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok