Hrvatski nogometni savez danas u 12 sati, u zagrebačkom hotelu Hilton, održao je sjednicu Izvršnog odbora na kojoj je potvrđeno da će Zlatko Dalić ostati na izborničkoj poziciji.

Međutim, zasad to neće biti dugotrajna suradnja već će odraditi dodatne kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo, a nakon toga će se ići u daljnje pregovore. Kako je objasnio predsjednik HNS-a Davor Šuker, Dalić zasad neće dobiti ugovor niti nagradu, o tome će se raspravljati tek ako se plasiramo u Rusiju Odlučeno je da će se dodatne kvalifikacije igrati u Zagrebu!

Zlatko Dalić bit će hrvatski izbornik do kraja ovih kvalifikacija. Razgovarali smo u subotu, on će odraditi ove dvije utakmice, pa ćemo poslije playoffa razgovarati o budućnosti. Pohvalio bi poštenje i ljubav Zlatka Dalića koji ima svoje ime u svijetu, a sjetite se kako je u Splitu odmah sjeo u auto i došao nam pomoći u Ukrajinu, rekao je Davor Šuker na početku pa nastavio: - On neće sada dobiti ugovor, niti ikakve nagrade. Tek ako odemo u Rusiju onda ćemo razgovarati o budućnosti. Ali, o tom potom, ne volim ništa pričati unaprijed. Imamo vremena, izbornik će izabrati i svoje pomoćnike. Najvažnije je da se plasiramo u Rusiju, pa molim sve koji rade u nogometu, pa i navijače da budemo složni, pokažemo jedinstvo i odem na Svjetsko prvenstvo.

Dalić je naslijedio Antu Čačića i odlično odradio posao i Ukrajini gdje smo slavili s 2:0 i osigurali drugo mjesto u skupini. (Večernji)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok