Loše vijesti za hrvatskog izbornika Zlatka Dalića stigle su jučer s Otoka.

Uoči Liverpoolove utakmice s Huddersfieldom (3:0) ozlijedio se Dejan Lovren. Naš stoper otpao je iz konkurencije nakon problema koje je osjetio na zagrijavanju. Nadamo se da će Lovren sanirati ozljedu do odlučujućih kvalifikacijskih utakmica s Grčkom, 9. studenog u Zagrebu, odnosno tri dana kasnije na gostovanju. Došao je Tottenham u pakao crvenih vragova i iz njega je izašao pomalo “opečen”. Manchester United prošlo je kolo doživio prvi poraz u sezoni i želio se vratiti na pobjedničke staze pa su na kraju i izvukli pobjedu. Piše Večernji.hr.

Završilo je 1:0. Ali vidi se razlika u kvaliteti između ove dvije momčadi. Drukčija je to filozofija. Mourinho je čovjek trenutka, čovjek od brojki, bodova, dok je Pochettino romantik. Lijep, napadački nogomet bez odmora na njegovu je papiru. Uspio je on od spursa to donekle izvući, imali su više udaraca, veći posjed lopte, ali onda ih je u 82. minuti ohladio Anthony Martial. Romelu Lukakuu glavom je dodao loptu, a Martial ju je dočekao i glavom poslao u mrežu.

– Trener mi je rekao da pronađem prostor i znao sam da je Lukaku dobar s glavom – rekao je Martial.

Nakon gola Old Trafford je odahnuo jer i dalje im ostaje drugo mjesto na ljestvici. Zbog ozljede je spursima nedostajao Harry Kane, ključni kotačić njihove igre i jedan od najboljih napadača u Engleskoj. Mislio je Mauricio Pochettino da može bez njega i imao je plan kako će probiti De Geu i obranu Manchestera, ali nije mu uspjelo.

Manchester je tako samo poboljšao svoju statistiku. U prvih pet domaćih utakmica uspjeli su očuvati netaknutu mrežu, to im je posljednji put uspjelo u sezoni 2007./2008.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok