Dana 21.04.2018 održano je taekwondo "Prvenstvo Fedederacije BiH 2018" u Čapljini za sve uzrasne kategorije na kojem je nastupilo 270 natjecatelja iz 28 klubova.

Livanjski Magone predstavljalo je 28 natjecatelja koji su se uspjeli izboriti za 27 medalja, i to 12 zlatnih, 7 srebrnih i 8 brončanih.

Zlatnu medalju su osvojili Marija Orlović, Petar Perković, Petra Ždero, Matej Orlović, Marko Mišić, Petra Duvnjak, Merjem Gurda, Zejd Omeragić, Imran Omeragić, Luka Krezo, Iva Vlašić i Sara Tičinović koja je ujedno i proglašena najboljom kadetkinjom turnira.

Srebrnu medalju su osvojili Andrea Kasalo, Petra Ljubas, Ivica Mihaljević, Martina Tolo, Mihaela Andabak, Stipe Teklić i Branimir Baković, dok su brončane medalje  osvojili Saša Viktoria Knežević, Amar Ortaš, Ivona Markov, Emanuel Duvnjak, Adrijan Knežević, Luka Jurič, Ines Badrov i Eldar Barjektarević.

U ekipnom plasmanu u kategoriji juniora Magone je osvojio treće mjesto, u kadetkinjama prvo mjesto u mlađim kadetkinjama drugo mjesto dok je u sveukupnom plasmanuMagone zauzeo drugo mjesto.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok