Dogodila se apsolutna senzacija u velikom finalu njemačkog DFB Cupa! Eintracht Frankfurt Nike Kovača pobijedio je u ludoj finalnoj utakmici velikog favorita, Bayern iz Münchena s 3:1 i sezonu okončao na spektakularan način.

Prva dva pogotka za Eintracht zabio je hrvatski reprezentativac Ante Rebić i praktički sam poklonio Eintrachtu prvi trofej nakon punih 30 godina! Pišu Sportske novosti.

Klub Nike Kovača već je u 11. minuti poveo 1:0, a pogodak je zabio povratnik u momčad Ante Rebić, nakon ukradene lopte na polovici Bayerna i brze kontre.

Niki Kovaču ovo je bila zadnja utakmica na klupi Eintrachta kojeg je ove sezone doveo do osmog mjesta, a sljedeće sezone preuzet će upravo Bayern i postati nasljednik velikog Juppa Heynckesa na klupi Bavaraca.

Sjajno je, borbeno i hrabro, igrala Kovačeva momčad nakon primljenog gola, ali ipak je pokleknula, pomalo i nesretno, u 52. minuti kad je Lewandowski nakon jedne brze akcije po desnoj strani, zabio za 1:1. Lopta je na putu do mreže okrznula nogu braniča Eintrachta i promijenila smjer.

Međutim, u 82. minuti dogodila se nova eksplozija Ante Rebića. Opet je brzi vatreni as probio obranu Bayerna i poslao loptu u mrežu. Sudac je oklijevao odmah pokazati na centar jer je jedan igrač Eintrachta pogođen loptom u ruku, ali je na kraju ipak potvrdio gol.

'Točku na i' velike pobjede stavio je Gaćinović u 94. minuti.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok