Hrvatska nogometna reprezentacija trenirala je u punom sastavu dva dana prije četvrtfinalnog ogleda Rusije i Hrvatske u Sočiju.

Mateo Kovačić posve se oporavio i njegova ozljeda ramena je stvar prošlosti.

Veznjak Real Madrida je u susretu protiv Danske nezgodno pao na rame i strahovalo se kako bi za njega prvenstvo moglo biti gotovo. No, pregled srećom, nije pokazao težu ozljedu.

Kovačić je nakon utakmice radio po posebnom programu, a danas se pridružio ostatku momčadi i konkurirat će za utakmicu protiv 'Zbornaje komande'.

Premda Zlatko Dalić po običaju skriva sastav koji bi u subotu trebao istrčati na travnjak stadiona Fišt, ne bi trebalo biti previše dvojbe oko prvih jedanaest.

Utakmicu će započeti momčad koja je otvorila utakmice protiv Argentine i Danske. Dakle, Subašić - Vrsaljko, Lovren, Vida, Strinić - Rakitić, Brozović - Rebić, Modrić, Perišić - Mandžukić.

Hrvatska će prije utakmica odraditi još jedan trening, ali ne na stadionu Fišt već ponovo u trening kampu u Adleru. Organizatori SP-a žele sačuvati travnjak u što boljem stanju pa će obje ekipe trenirati na pomoćnim terenima.

Dvoboj protiv Rusije je na rasporedu u subotu, 7. srpnja s početkom u 20 sati po hrvatskom vremenu. (Hina)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok