Zlatko Dalić napravio je sjajan posao s hrvatskom nogometnom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Vrhunski strateg s puno je samopouzdanja vodio naše vatrene i doveo nas do pozicije svjetskih doprvaka.

Nakon toga u cijelom svijetu gledaju nas drugačije, na svakom koraku osjeti se veliko poštovanje prema našim nogometašima, a nekim akterima to je već donijelo neke životne povlastice. Piše Večernji.hr.

Naime, tijekom ljeta neki su vatreni promijenili klubove i dobili bolje ugovore, Luka Modrić postao je najbolji igrač Europe, a kandidat je i za najboljeg igrača svijeta.

Naravno, i sam Zlatko Dalić dobiva velika priznanja kao što je primjerice to što je prije nekoliko dana ušao među tri kandidata za najboljeg trenera svijeta, i to u društvu velikana kao što su Zidane i Deschamps.

Uz to, Daliću stiže sve više ponuda iz svih dijelova svijeta, puno je onih koji ga žele vidjeti na svojoj klupi. Prvi val ponuda odbio je u trenutku kad je odlučio ostati na klupi vatrenih.

- Nema tog posla koji je ljepši nego biti izbornik svoje domovine, rekao je Dalić, ali ponude nisu prestale dolaziti, sve ih je više.

Pa bi uskoro mogla stići i ponuda jednog svjetskog velikana. Naime, Fabio Cuggini kandidat je za predsjednika Boca Juniorsa, slavnog kluba u kojem je igrao i Maradona, a u svom programu ima viziju kluba s Dalićem na čelu.

- Ako postanem predsjednik Boce, za trenera ću dovesti Zlatka Dalića koji je s Hrvatskom izborio finale Mundijala! To je moja velika želja, izjavio je Cuggini.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok