Po pisanju internet-stranice Fichajes.com, madridski će se Real idućeg ljeta koncentrirati na dovođenje hrvatskog napadača iz Bayerna Marija Mandžukića.

Spomenuta stranica navodi da je Real spreman na kraju sezone prodati Francuza Karima Benzemu i da klub žudi za promjenama kada je napad u pitanju.

Mandžukić je, piše se, favorit kluba iz Madrida i to ne samo zbog svojih velikih golgeterskih i inih kvaliteta koje pokazuje u Bayernu, već i zato što Real misli da će postati dostupniji dolaskom Roberta Lewandowskoga u bavarski klub.

Ne treba niti govoriti koliko bi to značilo za hrvatsku reprezentaciju, koja već duže vrijeme pati upravo od neefikasnosti u napadu.

Fiichajes.com dodaje da je napadačka želja broj 2 Kolumbijac Radamel Falcao.

'Prije dva tjedna su počeli pregovori!'

Izvjesni Francois Gallardo, čovjek koji je uzburkao nogometne krugove tvrdnjom da će Real Madrid na zimu ponuditi 35 do 40 milijuna eura za Marija Mandžukića otišao je korak dalje. Naime, Gallardo tvrdi da su pregovori oko transfera već počeli i da je trener Carlo Ancelotti u ponedjeljak u Italiji razgovarao s Mandžukićevim agentom (Ivanom Cvjetkovićem).

"Prije dva tjedna su počeli pregovori pa su razgovori licem u lice logičan korak dalje", rekao je Francois Gallardo gostujući u emisiji Punto Pelota.

"Benzema i Di Maria sljedeće ljeto neće biti u Real Madridu. U to nema sumnje", kaže Gallardo.

No, upitno je koliko je Gallardo vjerodostojan sugovornik. Čovjek se predstavljao kao Fifin menadžer pa se ispostavio da to nije, niti je licenciran u Španjolskom nogometnom savezu. Svojevremeno je tvrdio da je menadžer Didiera Drogbe što je kasnije demantirano, a najavljivao je i transfer Johna Terryja u Valenciju.

Net.hr

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok