Ministar znanosti, prosvjete, kulture i športa Hercegbosanske županije Petar Galić danas je u zgradi Vlade upriličio prijem članova i predsjednika Biciklističkog kluba Livno Maria Čondrića.

Biciklistički klub Livno koji je osnovan 2012. godine broji 50 članova i najtrofejniji je klub u Bosni i Hercegovini pored mnogo starijih klubova.

Tijekom sastanka predsjednik BK Livno Mario Čondrić i članovi upoznali su ministra Galića sa radom i stanjem u klubu, te planiranim natjecanjima za naredni period među kojima su nastupi na Balkanskom prvenstvu u Skopju i Balkanskom cestovnom natjecanju u Nišu.

Predstavljajući članove i osvajače medalja predsjednik kluba istaknuo je kako je zahvaljujući Antoniju Baraću prvaku države u cestovnom i brdskom biciklizmu i osvajaču Premijer lige Bosne i Hercegovine za ovu godinu Biciklistički klub Livno prepoznat van granica županije i države.

Prijemu su nazočili i Marina Mandušić državna prvakinja u kronometru, viceprvakinja države u brdskom biciklizmu, sa osvojenim 3. mjestom države u cestovnom biciklizmu i 2. u Premijer ligi, Ivan Deronja mlađi kadet, državni prvak u brdskom biciklizmu i 2. u cestovnom biciklizmu, Ivan Krželj mlađi kadet, državni prvak u cestovnom biciklizmu, Zvonimir Barišić mlađi kadet, viceprvak u brdskom biciklizmu i Luka Čondrić kadet, osvajač više medalja u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.

Ministar Galić poželio je članovim BK Livno puno uspjeha u daljnjem radu i natjecanju, naglasivši kako su ministarstvo i Vlada odobrili financijsku pomoć Biciklističkom klubu u iznosu od 2.000,00 KM, te je za naredni period obećao pojedinačnu pomoć Antoniju Baraću i Marini Mandušić u skladu s mogućnostima Ministarstva, na kraju susreta članovi BK Livno zahvalili su ministru na srdačnom prijemu.

Priopćeno je iz Vlade HBŽ.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok