Hrvatska nogometna reprezentacija je s rezervnim sastavom, izgubila prijateljski dvoboj protiv Argentine u Londonu rezultatom 2:1. Nakon utakmice hrvatski izbornik Niko Kovač imao je samo riječi hvale za svoje nogometaše.

"Čestitam momcima, njihova prezentacija protiv Argentine je bila sjajna. Puno sam s njima razgovarao prije utakmice, rekao sam da je Argentina favorit, ali ako budemo igrali po dogovoru, taktički, hrabro, da ćemo ostvariti dobar rezultat i da za to nema straha", izjavio je Niko Kovač nakon susreta.

I straha nije bilo. Hrvatska je u 11. minuti senzacionalno povela golom Anasa Sharbinija.

"U ovoj utakmici odradili smo sve što smo se i dogovorili. Doduše, u prvom poluvremenu smo mogli imati i veće vodstvo ali, što je, tu je. Sve u svemu, zadovoljan sam", rekao je Kovač.

Bivši igrač Dinama Šime Vrsaljko bio je kapetan Hrvatske u dvoboju protiv Argentine. Međutim, Gauči su u drugom poluvremenu preokrenuli na 2:1.

"To je bila velika čast za mene. Zadovoljstvo mi je bilo biti kapetan nacionalne momčadi. Što se tiče utakmice, dali smo sve od sebe, i možemo biti zadovoljni rezultatom. Nije uopće bilo straha od Argentine, puno smo razgovarali s izbornikom prije sraza, tako da smo imali samopouzdanja, a i znali smo što možemo očekivati. Jako dobar uvod za utakmicu je bilo naše vodstvo. Nažalost, nismo izdržali", kazao je Vrsaljko.

Net.hr

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok