Hrvatska i Maroko nisu izborili finale Svjetskog prvenstva u Kataru, ali i dalje imaju priliku osigurati medalju i razveseliti svoju naciju.

Susret za broncu na Khalifi igra se od 16 sati, a prvi dvoboj reprezentacija na njihovom uvodu u natjecanje završio je bez pogodaka, 0:0. Obje su prošle skupinu i dogurale do polufinala, u kojem su bolji bili finalisti Argentina i Francuska.

Zanimljivo, susret protiv Argentinaca bio je jedini u kojem nismo na teren istrčali u bijelo-crvenim kockicama, našem prvom dresu. Sve ostale odigrali smo u glavnoj kombinaciji, a njoj se reprezentativci vraćaju za dvoboj s Marokancima. Kako nam je dosad nosio sreću i u njemu nismo doživjeli poraz, nadamo se nastavku niza.

Prva afrička reprezentacija u našem je ranijem okršaju također igrala u svom glavnom, crvenom dresu. Maroko je našu skupinu okončao kao prvi na ljestvici sa sedam bodova, dok je Hrvatska dalje prošla kao drugoplasirana s pet. Pritom su ispali trećeplasirani s prošlog Svjetskog, Belgija, kao i Kanada.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok