• Short title article: U srijedu utakmica

Napravili smo sjajan rezultat, ušli smo među četiri najbolje reprezentacije Lige nacija, ali to želimo oplemeniti s medaljom, kaže izbornik vatrenih.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić održao je press konferenciju zajedno s kapetanom Lukom Modrićem uoči dvoboja s Nizozemskom na final fouru lige nacija. Javlja Večernji.hr.

- Ne, ne, mi smo došli ovdje osvojiti medalju, nema govora o tome da ćemo nekoga pustiti doma ili netko hoće ići doma, nitko ne želi doma. Kažem, spremni smo i dat ćemo sve od sebe da je osvojimo - istaknuo je Dalić.

- Bez obzira kako završio ovaj turnir, moram pohvaliti dečke koji su radili sjajno, s puno energije i motiva. Kao da je početak, a ne kraj sezone. To nam je cilj pokazati u ove dvije utakmice. Došli smo u finale, želimo uživati u nogometu. Napravili smo sjajan rezultat, ušli smo među četiri najbolje reprezentacije Lige nacija, ali to želimo oplemeniti s medaljom. Domaćin je sjajan, bio je vrh svjetskog nogometa, vraća se na te pozicije. Igraju pred svojom publikom, ali ja sam optimist s obzirom što sam vidio u ovih osam-devet dana. Bit će teško, ali ovo je sjajan uspjeh, biti među četiri momčadi u Europi - smatra izbornik vatrenih.

- Vi ste iznenadili Nizozemce sa sastavom, ne ja. Vraćam se na istu temu, objavljuju se sastavi, ali to je vaš posao. Telefoni rade, zove se i pita se, to je vaše. Hvala vam na tome.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok