• Short title article: Grande Luka

Uskoro 38-godišnjak odradio je majstorsku partiju protiv Oranja i odveo vatrene u finale Lige nacija.

Hrvatski genijalac Luka Modrić maestralno je odigrao utakmicu Nizozemska - Hrvatska (2:4) u polufinalu Lige nacija u Rotterdamu. Igrao je tako da je novinare domaćina ostavio u šoku i nevjerici, nisu vjerovali da je kapetan vatrenih i član Reala duboko zagazio u 38. godinu. Navodi Večernji.hr.

Nakon utakmice komentirao je utakmicu za nizozemsku državnu televiziju NOS. Poslije kratke analize utakmice novinar ga je pitao: 'Dajte mi, molim vas, da provjerim vašu putovnicu. Zato što je nevjerojatno da navodno imate 37 godina i ovako igrate i trčite sve do 119. minute!'

>>> Dalić: Sinoć smo odigrali možda i najbolju utakmicu u povijesti hrvatske reprezentacije!

- Nema problema, ako želite, pokazat ću vam je nakon intervjua. Da, moja putovnica pokazuje da sam star toliko koliko ste rekli. Što da kažem? Navijači mi daju toliko ljubavi i poštovanja da je to nevjerojatno i zato mi je i u ovoj dobi užitak igrati - odgovorio je nasmijani Modrić.

Što se tiče brojki, Modrić je od SofaScore dobio ocjenu 9.1, imao je 119 godira s loptom, 81 točnih pasova od upućenih 91, dva ključna dodavanja, pogodak i asistenciju.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok