• Short title article: Bit će ludnica

Hrvatska je doznala protivnika u finalu Lige nacija. Bit će to Španjolska koja je sinoć u drugom polufinalu izbacila Italiju s 2:1.

Finale se igra u nedjelju u 20:45 na stadionu u nizozemskom Rotterdamu.

Pitanje je koliko će ulaznica biti dostupno i za koga s obzirom na to da je Nizozemska ispala, a interes za utakmicu iznimno je visok, barem s hrvatske strane.

Sinoć je na De Kuipu bilo od 15 do 20 tisuća navijača, ovisno o procjenama. Za finale se očekuje velika navala hrvatskih navijača koji bi stadion u Rotterdamu trebali učiniti više nalik na domaću utakmicu. Moguće da na stadionu bude i 25 tisuća naših...

Ovaj će uspjeh usto napuniti blagajnu HNS-a. Tako će četvrtoplasirana reprezentacija vjerojatno dobiti sedam milijuna eura, trećeplasirana osam milijuna eura, drugoplasirana selekcija devet milijuna eura, a osvajač Lige nacija oko 10.5 milijuna eura. To znači da HNS ima osiguranih najmanje devet milijuna eura te da će u nedjelju igrati za dodatnih milijun i pol eura. 

- Želimo osvojiti zlato - poručio je izbornik Zlatko Dalić koji s vatrenima ima srebro i broncu s posljednja dva svjetska prvenstva.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok