• Short title article: To kapetane

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić još jednom je pokazao kako, osim sjajnog nogometnog umijeća, ima i veliko srce.

Kapetan "Vatrenih" je naime priuštio dan za pamćenje teško bolesnom desetogodišnjem Tinu Vukadinu iz Roermonda, prenosi Hina list De Limburger.

Dječak boluje od teške metaboličke bolesti, zbog toga je u prošlosti bio podvrgnut transplantaciji jetre i bubrega, pišu lokalne novine.

Zahvaljujući zakladi FC Robinstijn, koja ispunjava nogometne želje djece, Tin je u srijedu potpuno zaboravio na svoju bolest.

Dječak je dobio dozvolu za ulazak na teren De Kuipa kako bi se susreo sa svojim idolom.

"Bilo je nestvarno i užasno uzbudljivo. Bio je tako impresioniran. Po cijele dane gleda videe koje mu šalju kolege iz razreda. Sve su snimali na televiziji", kazala je majka.

Tin, njegov mlađi brat Fran i njihovi roditelji su dan nakon utakmice protiv Nizozemske otputovali u hotel hrvatskih igrača u Schiedam, gdje se Modrić susreo s njima.

"Pričao je s nama petnaestak minuta. Nismo ga željeli predugo gnjaviti, bio je vrlo opušten", kazala je majka Irina za De Limburger.

Zvijezda "Vatrenih" i Real Madrida ostavila je snažan dojam na obitelj.

"On je tako normalan, nevjerojatno kako ima obje noge na zemlji. Toliko je voljen ne samo zbog svog nogometa, već i zbog svoje osobnosti", dodala je.

Obitelj je na koncu napustila hotel s hrvatskim dresom i porukom: "Za Tina i Franu, od srca Luka Modrić".

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok