• Short title article: Kladionice

Hrvatska se u nedjelju u finalu Lige nacija za svoj prvi trofej bori protiv reprezentacije Španjolske, a kladionice u tom srazu ne vjeruju vatrenima.

Naime, furija je po kladionicama favorit i na njezinu se pobjedu u osnovnom dijelu utakmice tečaj kreće čak i ispod 2,00, a na Hrvatsku 4,00 te 1,55 na konačan trijumf Španjolaca. Momke Zlatka Dalića ponovno se podcjenjuje iako su pokazali snagu, karakter, ali i talent.

Izbornik je i sam prije koji dan rekao da je ovo najbolja hrvatska reprezentacija u povijesti našeg sporta, nije se samo ograničio na nogometu.

Kada je pak riječ o Španjolcima, njihova generacija nije kao ona koja je nekada dominirala svjetskim nogometom i koja je osvojila tri velika natjecanja u nizu od 2008. do 2012., dva Eura i jedno Svjetsko prvenstvo.

Treba spomenuti i da će vatreni ponovno imati ogromnu podršku navijača koji će preplaviti Rotterdam, ali i činjenicu da Hrvatska ima brončanu medalju s posljednjeg SP-a, a Španjolska je ispala već u osmini finala.

Podsjetimo, finalni ogled Lige nacija izeđu Hrvatske i Španjolske u Rotterdamu počinje u 20 sati i 45 minuta u nedjelju, dok će isti dan u Enschedeu Nizozemska i Italija od 15 sati igrati za broncu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok