• Short title article: Preuzeli odgovornost
Foto: Facebook NK Troglav 1918 Livno

Izvršni odbor Nogometnog kluba „Troglav 1918“ Livno ovim putem želi našim kadetima i njihovom treneru Sanelu Ormanu čestitati na izvanredno odigranoj sezoni, osvojenom naslovu prvaka Omladinske lige BiH – skupina Jug i nastupu na Završnici Omladinske lige BiH za Kadete koja je se održala 24. i 25.6.2023. godine u Banja Luci.

Izvršni odbor Nogometnog kluba „Troglav 1918“ Livno preuzima punu odgovornost, te se ovim putem želi ispričati našim igračima i treneru, roditeljima, te navijačima našeg Kluba koji su putovali na finalnu utakmicu Završnice Omladinske lige BiH za kadete, što su, zbog nenamjernog administrativnog propusta i previda, trinaestorici naših igrača istekla liječnička uvjerenja nepun dan prije odigravanja finalne utakmice, te je na taj način našim momcima uskraćena prilika da se bore za trofej prvaka Omladinske lige BiH.

>>> Kadeti Troglava nisu imali priliku osvojiti prvenstvo države zbog propusta kluba

Izvršni odbor Nogometnog kluba „Troglav 1918“ Livno, temeljem novih saznanja i dokaza o okolnostima koje su se u Banja Luci događale i dovele do ovakvog epiloga, poduzima mjere i aktivnosti u cilju rasvjetljavanja ovog slučaja u cijelosti.

Navodi se u priopćenju iz NK Troglav 1918 Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok