Treću godinu zaredom KNT Konjica organizira humanitarni susret za socijalno ugrožene obitelji Općine Livno. Kao i prošle godine pokušat ćemo nadmašiti prošlogodišnja dostignuća, kada smo uspjeli skupa s Livnjacima skupiti 1.800,00 KM i dosta odjeće predati Crvenom križu.

Ove godine želimo nadmašiti te brojke tako da bar jednoj obitelji više uljepšamo blagdane koliko možemo. Program susreta postaje već tradicionalan, broj volontera bio je konstantan, a ove godine će biti najveći do sada. Humanitarni susret počinje u 19.00h i  kao prethodne dvije godine otvaramo ga mi, KNT Konjica i naši prijatelji MK Vukovi. Novina ove godine je omladinski pogon MNK Seljaka, koji se rado priključio našoj akciji da odmjeri snage s Troglavovim mladim snagama. Glavna utakmica večeri je susret između MNK Seljaka i NK Troglava. Osim nogometa na susretu nastupaju Livanjske mažoretkinje HKUD Dinara i LDF Livno.

Pjesma imena „1918“ bit će premijerno objavljena na humanitarnom susretu. Pjesmu su napisali i snimili dečki iz Livna pod imenom Rated R.  Osim toga, paralelno s humanitarnim susretom organiziramo akciju opremanja omladinskog pogona Troglav. Aktivno već  nekoliko dana radimo na prikupljanju donacija, s fokusom na livanjske poduzetnike. Ovim putem pozivamo sve one koji su u mogućnosti da uplate donacije na sljedeće  brojeve računa:

Osigurali smo novu kolekciju majica „Konjica Livno-Troglavu odani“ čija cijena po komadu iznosi 20 KM, a ukoliko ste član KNT Konjica cijena iznosi 15 KM. Bit ćete u mogućnosti uzeti kalendar, kemijske, upaljače…

Svi prihodi od suvenira idu za rad KNT Konjica. Kao posljednje, sve vas pozivamo da dođete u nedjelju 21.12.2014 u dvoranu Dalibor Perković-Dali i kao prošlih godina podržite ovaj susret jer bez vas on nije moguć i ne bi bio to što je danas.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok