Vjerovali ili ne, ali Blaž Slišković trebao bi postati izbornik Sjeverne Koreje. Hajdukova legenda čeka poziv iz Pyongyanga kako bi preuzeo nogometnu reprezentaciju te zemlje.

"Nadam se da neću 'propasti' i na ovom 'natječaju', moja veza, menadžer, koji je uspješno transferirao čitav niz trenera, nogometaša i ostalih sportaša u Južnu i Sjevernu Koreju, tvrdi mi da je kompletan posao pri kraju, čeka se odluka tek jedne mjerodavne osobe", otkrio je Sportskim novostima popularni Baka.

"Znate kako se odlučuje u Sjevernoj Koreji, osoba koja je direktno involvirana u te poslove, čija je posljednja, koja drugim riječima definitivno svojim potpisom amenuje i daje zeleno svijetlo u takvim slučajevima, pogađate riječ je o izvjesnom generalu, upravo u trenutku kad je trebao staviti svoj potpis i označiti definitvan pristanak morao je hitno na operaciju prostate, a sad čekamo da se oporavi", otkrio je Slišković i istaknuo:

"Iskreno, nadam se da sam na korak do okončanja ovog posla, dosta sam se odmarao, želja mi je da nakon godinu i pol zasučem rukave, prihvatim se ozbiljnijeg posla. U identičnoj situaciji je i jedan stručnjak iz Crne Gore, rukometni trener, on bi trebao preuzeti kormilo rukometne, a ja nogometne reprezentacije spomenute zemlje."

Net.hr

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok