U uredu načelnika općine Livno danas je upriličen prijem člana biciklističkog kluba Livno Antonia Baraća, jednog od najboljih biciklista ne samo u Bosni i Hercegovini nego i šire.

Naime, Antonio već dulje vrijeme postiže izvrsne rezultate u biciklizmu. Juniorski je prvak BiH u MTB i prvak Premijer XCO Lige BiH u 2014. godini. Osvojio je prvo mjesto na međunarodnoj utrci Lige Dalmacije, a iza njega su također vrhunski rezultati na raznim međunarodnim utrkama. Zahvaljujući dobrim rezultatima Antonio je dobio pozivnicu za sudjelovanje u biciklističkom kampu  Svjetskog biciklističkog centra  (World cycling centre) u Švicarskoj. U kampu, gdje će predstavljati Livno i svoj biciklistički klub, boravit će s najboljim biciklistima iz cijelog svijeta u vremenskom razdoblju od 3. ožujka do 13. travnja 2015. godine. Čestitke povodom ostvarenih uspjeha Antoniju je na prijemu uputio livanjski načelnik Luka Čelan.

„ Raduje me svaki uspjeh, a pogotovo uspjeh mladih Livnjaka koji, uz talent, radom i trudom postižu zavidne rezultate na sportskom planu. Biciklizam je sport za koji je u zadnje vrijeme zainteresiran veliki broj Livnjaka, a biciklistički klub Livno i njegovi članovi ostvaruju u natjecateljskom smislu odlične uspjehe. To Općina Livno prepoznaje i konkretno podupire. Podršku ćemo pružati i ubuduće“, kazao je načelnik Čelan. Antoniju je poželio ugodan i uspješan boravak u kampu u Švicarskoj uz uvjerenje da će uz pomoć svjetskih stručnjaka steći nova znanja i iskustva što će mu pomoći u budućim natjecanjima. Zahvalnost načelniku na prijemu i dosadašnjoj potpori izrazio je i biciklist Antonio Barać, kazavši da će svojim radom u kampu nastojati Livno i svoj biciklistički klub predstaviti u što boljem svijetlu.

Priopćeno je iz općine Livno.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok