Foto: Klix.ba

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine u sklopu priprema za kvalifikacije za Europsko prvenstvo boravi na pripremama u Zenici, a do sada su odradili tri od ukupno sedam treninga.

Izbornik Boro Matan za ove pripreme je pozvao 16 igrača, a u izjavi za Klix.ba je kazao kako je zadovoljan uvjetima u kojima se spremaju za predstojeće kvalifikacije.

"Ovdje zaista imamo izvanredne uvjete, prekrasnu dvoranu i zahvaljujući naporima tehničkog odjela imamo i ovaj drugi termin za pripreme. Što se tiče ekipe, nismo kompletni, nedostaje nam nekoliko igrača, a sinoć se povrijedio i Srđan Ivanković. Radimo dva puta dnevno treninge u Gradskoj areni, u Trening centru imamo teretanu i sve druge uvjete i siguran sam da ćemo dobro i spremno dočekati kvalifikacije", izjavio je Matan.

Naša futsal reprezentacija kvalifikacije za Europsko prvenstvo otvara 18. ožujka utakmicom protiv Nizozemske, dan poslije slijedi utakmica protiv Latvije, a 21. je na rasporedu susret sa Rusijom.

"Mislim da nam je žrijeb dobar, Nizozemska nam je dužnik iz prošlog baraža i najveći nam je protivnik za drugo mjesto. Vjerujemo da je Rusija kvalitetnija ekipa, ali i da ćemo doći svi zdravi i odmorni te uz podršku naših navijača dobiti tu utakmicu kojom bismo se plasirali na drugo mjesto i izborili plasman za baraž", dodao je Matan.

Futsal reprezentacija Bosne i Hercegovine u Zenici će boraviti do četvrtka.

Klix.ba

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok