Božena Perić i Josipa Jurić, košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Tomislav iz Tomislavgrada pozvane su u hrvatsku reprezentaciju.

Naime, kako je objavio portal Tomislavcity, duvanjski klub zaprimio je poziv dvjema košarkašicama za nastup u kadetsku reprezentaciju Hrvatske - Josipe Jurič, rođene 2001. godine i Božene Perić, rođene 2002. godine.

''Veseli nas činjenica da ovaj mali klub iz dana u dan sve više napreduje i da njegove rezultate primjećuju i izvan BiH'', izjavili su u ovom radišnom ženskom klubu.

Okupljanje hrvatske kadetske reprezentacija bit će u Vodicama od 28. ožujka do 4. travnja.

Isti poziv stigao je i na adresu HKK Tomislav iz Tomislavgrada kojim se obavještava HKK Tomislav da je najbolji igrač predkadeta Tomislava Jakov Kukić odabrani kandidat za članove Muške reprezentacije Hrvatske, godište 1999. i 2000.

Za Tomislavnews. com, predsjednik Tomislava, Damir Baković je rekao kako je ovo veliko priznanje svima u klubu i pokazatelj da se počelo dobro raditi s mladim košarkašima.

''Kukić je do sada bio pozvan i u Cedeviti i u Split, dakle, tražen je igrač i mi smo sretni da igra baš kod nas. Kukić ima podršku svih igrača, trenera i uprave kluba i želimo mu sreću u dokazivanju svojih igračkih kvaliteta“, kazao je Baković.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok