Pod pokroviteljstvom APS Benzinske crpke Lištani, a u organizaciji STK DINARA, 6.travnja održan je 2.Uskrsni stolnoteniski turnir.

Na turniru je nastupilo 20 natjecatelja. Nakon odigravanja po skupinama sljedilo je četvrtfinale, u kojem su Ivan Barać, Ante Granić, Ilija i Ivica Rubić, izborili nastup u polufinalu.

U prvom polufinalnom susretu između Ivana Baraća i Ante Granića, gledali smo finale prije finala. Naime, oba natjecatelja natječu se profesionalno u drugoj hrvatskoj ligi.

Gledali smo stolni tenis kakav se rijetko kada može vidjeti u našoj sredini, u kojem je uspješniji bio Ante Granić. U drugome polufinalu između Ivice i Ilije Rubića, pobjedu je odnio Ilija Rubić.  U borbi za treće mjesto između Ivice Rubića i Ivana Baraća, uspješni je bio Barać.  U finalu su nastupili Ilija Rubić i Ante Granić, Rubić je pružio dosta dobar otpor, ali je Granić na kraju uspješno pobjedio.

Ovim putem se još jednom zahvaljujemo našem pokrovitelju APS Benzinskoj crpki Lištani,  svim natjecateljima na velikome odazivu i s ne strpljenjem očekujemo sljedeći turnir.

Uprava STK DINARA

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok