Mario Mandžukić na izlaznim je vratima Atletico Madrida, a sve je više zainteresiranih klubova. Nakon što je jučer Wolfsburg objavio da ga ne može dovesti, engleski mediji danas pišu da je Mandžo na korak do prelaska u Manchester United.

The Sun donosi ekskluzivu i tvrdi kako je upravo hrvatski reprezentativac prvi na listi želja Louisa van Gaala. ''Crveni vragovi'' navodno već dulje vrijeme prate Mandžukića i vjeruju da će ga Atletico pustiti pa bi tako našeg igrača vrlo lako sljedeće sezone mogli gledati na Old Traffordu. Sun navodi da je cijeli transfer pred realizacijom. Prenosi Večernji list.

A Mandžin dolazak, pišu Englezi, vjerojatno znači da je Robin van Persie na izlaznim vratima. Nizozemac je najavio da će uskoro donijeti odluku vezanu uz svoju budućnost, a za njega je jako zainteresiran  Juventus, klub koji je također dugo pratio Mandžu.

Mario je ove sezone postigao 20 golova za Atletico, prvi dio sezone odigrao je sjajno, ali je u nastavku pao u formi i nekoliko mjeseci bio je bez pogotka.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok