Još uvijek u nevjerici i uzbuđenju, dobitnica rekordnog jackpota za početak misli otputovati i dobro se odmoriti, a za budućnost će, kaže, sjesti i dobro razmisliti jer želi i dalje svoj život živjeti normalno. 'Uplaši se čovjek velike sreće, veliko je to uzbuđenje. Moram se sad smiriti, promisliti i isplanirati što dalje.'

"Slučajno sam se odlučila za Eurojackpot, zapravo sam htjela odigrati 'sedmicu'… No, bio je petak, pa je odluka pala na Eurojackpot. Nisam shvatila da sam uplatila dvije minute prije; zamislite da sam pogodila, a da nisam uspjela uplatiti kolo," rekla je dobitnica rekordnog Eurojackpota Hrvatskoj lutriji, koja je objavila razgovor sa sretnom Zagrepčankom.

Iz Lutrije nisu objavili njezin identitet jer poštuju želju svakog dobitnika za anonimnošću, ali su objavili da je riječ o Zagrepčanki koja uglavnom igra Loto 7/39, a ovako bira brojeve:

"Igram 'sedmicu' i imam svoje brojeve. Povremeno odigram i Joker. Obično odigram na prodajnim mjestima, a ako ne stignem, onda uplatim na internetu."

Rekordni dobitak od 131.794.842,60 kuna stigao je, međutim, posve slučajno: "Ovoga puta brojeve sam birala slučajnim odabirom, nasumično… i u jednom trenutku broj 37 sam promijenila u 40. Tada sam pogledala koji se brojevi izvlače češće, te odabrala 2 i 8'. Ostalo znate", rekla je uz smijeh.

Da je osvojila gotovo 132 milijuna kuna (naravno, više od 26 milijuna platila je porez na dobitak) vidjela je na teletextu. "Htjela sam na teletextu pogledati kakvo vrijeme će biti sutra. Na prvoj strani je pisalo da je Eurojackpot otišao u Hrvatsku. Okrenula sam da vidim koji su brojevi izvučeni, svoje nisam znala napamet, ali su mi nekako bili poznati…8, 18,22 – i pomislila imam bar tri, bar nešto. Na internetu sam vidjela da je listić dobitni, da su svi brojevi zelene boje… a onda vidim 105 milijuna."

Razmišlja da li to sanja

Provjeravala je nekoliko puta: "Nakon teletexta i stranica, odlučila sam provjeriti i putem SMS koda.. i tada me sve pogodilo. Naravno, par puta sam još provjerila, a ujutro sam opet provjeravala", izjavila je još uvijek uzbuđena igračica.

"Nisam mogla spavati, krenule su suze, a otvorila sam i slavljenički šampanjac. Emocije su bile snažne, ne može to čovjek shvatiti. Zapravo, teško je bilo povjerovati. Stalno razmišljam sanjam li sve to, je li to istina. Kako da vam objasnim – tamo piše ukupno ste uplatili 15, a osvojili 105 milijuna kuna!"

Još uvijek u nevjerici i uzbuđenju, dobitnica za početak misli otputovati i dobro se odmoriti, a za budućnost će, kaže, sjesti i dobro razmisliti jer želi i dalje svoj život živjeti normalno. "Uplaši se čovjek velike sreće, veliko je to uzbuđenje. Moram se sad smiriti, promisliti i isplanirati što dalje. Za sada je uzbuđenje preveliko da bi se neki planovi mogli realizirati."

Net.hr

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok