Posjetitelji koji su se u nedjelju oko 1 sat ujutro vraćali s koncerta poznatog violočelističkog dua 2Cellos na Trgu kralja Tomislava u Zagrebu doživjeli su u pothodniku Importanne Centra šok – pobješnjeli muškarac krvave glave mahao je nožem i vikao “pobit ću vas sve”!

Odmah je netko pozvao policiju, no 33-godišnjak je zajedno s dvojicom prijatelja nastavio bjesnjeti po Importanneu, piše Večernji list.

Razbio bocu ispred djece i psovao im mater

“U jednom trenutku razbio je staklenu bocu ispred dvoje male djece i počeo se derati na njih i psovati im mater cigansku. Izgledalo je kao da će napasti tu dječicu.

Tada su se pojavili neki dečki koji su bili u prolazu i suprostavili im se. Taj jedan koji je bio najagresivniji i dalje je nastavio raditi probleme, dok su dvojica njegovih prijatelja pobjegli”, prepričao je svjedok događaja.

Navodno je potom došlo i do tučnjave, u kojoj je rastrojeni 33-godišnjak izvukao deblji kraj.

Policajci ga našli onesviještenog na stepenicama

Policajci su ga našli kako onesviješten leži na stepenicama. Priveli su ga u postaju i potom prekršajno prijavili zbog narušavanja javnog reda i mira.

Riječ je navodno o istom izgredniku koji je u siječnju ove godine usred dana napao putnike u tramvaju broj 12 koji se kretao iz smjera Trešnjevke prema centru.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok