Voditelj Službe općeg kriminaliteta osječko-baranjske policije Tomislav Gall u ponedjeljak je medijima potvrdio da je 46-godišnju ženu, pronađenu prošloga četvrtka u Dalju, u noći sa srijede na četvrtak ubio njen suprug koji je potom počinio samoubojstvo.

Gall je izvijestio da je odman nakon zločina u Dalju počela potraga za počiniteljem jer se sumnjalo da je ubojica žrtvin 52-godišnji suprug.

Policija je tri dana s psima tragačima i patrolnim čamcima pretraživala teren u okolici Dalja, ali rezultata nije bilo do subote popodne kada ih je policija Vukovarsko-srijemske županije izvijestila o pronalasku utopljenika u blizini Borova.

Utvrđeno je potom da se radi o muškarcu kojega traže, kao i sumnje da je usmrtio suprugu te otišao na nepoznato mjesto kako bi skočio u Dunav i počinio samoubojstvo. 

Gall je rekao da je policija još 2014. i 2015. zbog obiteljskog nasilja dolazila do žrtvine kuće u Dalju, a odgovarajući na novinarsko pitanje potvrdio je da se radi o osobi koja je od 1996. liječena zbog težeg duševnog oboljenja. (Hina)

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok