Danas nešto prije 13 sati na crikveničkoj rivijeri, na plaži, u mjestu Selce, došlo je do strašne nesreće u kojoj su teško stradale baka i beba.

Žena je naime željela provjeriti ima li slobodnih mjesta na plaži. Očito je stala preblizu ruba, izgubila je ravnotežu i potom pala na jednu njemačku turistkinju koja se sunčala točno na tom mjestu. Prilikom pada beba joj je ispala iz ruku i pala na kamenite ploče na plaži, pritom se teško ozlijedivši, javlja Riječanin.hr.

Svi prisutni na plaži istog trena priskočili su im u pomoć. Pozvana je hitna medicinska pomoć čija je ekipa vrlo brzo stigla. Žena je odmah imobilizirana i zajedno s bebom prevezena na hitni trakt KBC-a Rijeka, a kako se neslužbeno doznaje stanje djeteta je kritično.

Po dolasku na hitni trakt riječkog KBC-a ozlijeđena žena je medicinski zbrinuta, a dijete je prepraćeno u KBC- lokalitet Kantrida gdje će liječnici voditi daljnju brigu o njemu.

Dugačka obalna šetnica koja povezuje mjesta crikveničke rivijere na tom dijelu Ulice Emila Antića uzdiže se otprilike metar i pol od obale mora odnosno plaže.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok