Stravično ubojstvo motivirano ljubomorom prenerazilo je stanovnike grada Ivanova u Rusiji.

Kako piše Daily Mail, žena identificirana kao 27-godišnja G. Šarlijeva otela je i ubila dvogodišnju Janu Leonenko, izvanbračnu kćer svoga muža i konobarice zaposlene u njegovu kafiću.

Otela djevojčicu iz kolica

Šarlijeva je iskoristila trenutak nepažnje Janine tetke, koja ju je čuvala, te je odvela u gradski park i utopila u rijeci koja ondje protječe. Dok je tetka na trenutak ostavila kolica s djetetom ispred kuće, Šarlijeva je vrebajući iskoristila prigodu i izvukla malenu te je odvela sa sobom.

Tetka je kazala kako je uspjela vidjeti jedino ženu odjevenu u bijelu majicu i crne hlače kako odmiče s djetetom. Potrčala je za njom, ali se spotakla i pala pa joj je ova pobjegla. Policiji je kazala kako je na ulici bilo još svjedoka otmice, ali da nitko od njih nije želio potrčati za otmičarkom.

Šarlijevu su snimile nadzorne kamere dok je najprije hodala držeći djevojčicu za ruku, a potom je i nosila u naručju kroz park. Nakon što ju je ubila, pozvala je taksi i odvezla se.

Policija je otkrila jer nije nosila hidžab

Uhićena je zahvaljujući snimkama s nadzorne kamere, a policija ju je uspjela identificirati jer u trenutku zločina, očito s namjerom, nije nosila hidžab koji je kao muslimanka uvijek imala na glavi. Zatvorena je i optužena za ubojstvo.

Poznanici shrvanog oca Sakida Šarlijeva kažu da unatoč djetetu koje je imao s konobaricom nije želio napustiti svoju suprugu i njihovo dvoje djece u dobi od 4 i 6 godina, ali da je svojoj ljubavnici obećao kako će joj pomagati oko njihova zajedničkog djeteta.

“Njegova žena koja je došla iz Azerbajdžana dugo nije znala da Sakid ima ljubavnicu. Zapravo, više njih. On je vrlo drag i susretljiv, ali lakomislen. Varao je svoju ženu misleći da neće saznati”, kazao je jedan njegov poznanik. Na kraju je to rezultiralo tragedijom.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok