Žena koja je bila sedam godina zatvorena u drvenoj kutiji te silovana i mučena, ispričala je svoju tragičnu priču koju je prošla, prenosi Index.hr.

Colleen Stan te 1977. kad je oteta imala je samo 20 godina. Krenula je pješke na rođendansku zabavu kod prijateljice u Oregon, a supružnici Cameron i Janice Hooker ponudili su joj prijevoz. Nakon pola sata vožnje, Cameron joj je zaprijetio nožem, zavezao je te joj stavio drvenu kutiju na glavu.

Nakon toga, odvezli su je u svoj dom gdje su je 23 sata dnevno držali u drvenom sanduku. Puštali su je sat vremena dnevno samo kako bi je mučili i silovali.

"Cameron Hooker mi je govorio da je on vlasnik moga tijela i duše", rekla je Colleen dodajući kako ju je upozorio da je član bande koja će je ubiti ako pokuša pobjeći, piše The Sun.

"Naučila sam izgubiti se u svojim mislima. Fokusirala sam se na lijepe uspomene i ljude koje volim. Samo pobjegnete od stvarnosti i odete negdje gdje se osjećate ugodno i sigurno, negdje gdje ste sretni" otkrila je Colleen kako je preživjela dugih sedam godina torture.

U kolovozu 1984. uz pomoć Janice, uspjela je pobjeći. Janice je nakon nagodbe s policijom odlučila svjedočiti protiv supruga koji je osuđen na 104 godine zatvora.

Colleen danas živi u Kaliforniji, a nakon što se uspjela osloboditi okova svojih otmičara, život joj ponovo ima smisla.

Njezino iskustvo pretočeno je u čak nekoliko dokumentarnih filmova, a jedan od njih Lifetime u Americi emitira sutra.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok