Bivša pomoćnica predsjednice Općine Svrljig u Srbiji tvrdi da je razriješena jer je odbila seks s prvim čovjekom SNS-a u tome gradu.

Jelena Radojković kaže da je jedini razlog za njezinu smjenu taj što je odbijala stalne pozive u krevet Gorana Jeremijića, predsjednika Općinskog odbora SNS-a i zamjenika predsjednika SO Svrljig, prenosi Blic.

“Više od dvije godine odgovorno sam radila na projektima bespovratne pomoći kojima je u Svrljigu dosta toga izgrađeno, čime je bila zadovoljna i predsjednica Općine Jelena Trifunović“, ističe ona. No, Jeremijić je naložio predsjednici Općine da je razriješi. “Razlog tomu jest što me ni nakon dvije godine i raznih ucjena i mobinga nije uspio odvesti u krevet. Tada je obrazložio da njega projekti ne zanimaju i da, ako im treba čovjek za projekte, ‘da si ga nađu'”, ističe Radojković.

Na tu ju je funkciju predložio upravo on, no ubrzo je otkrila da će tražiti visoku cijenu. “Shvatila sam da ni svi darovi koje sam kupila i ručkovi i večere koje ću platiti neće biti dovoljni da se odužim što me je predložio za ovu funkciju, jer on očekuje nešto drugo u znak zahvalnosti. Neoženjen je i susrete mi je zakazivao u svom stanu”, navodi Radojković.

Nakon što je ona to odbila, Jeremijić se uvrijedio. “Kulminacija je bila oko nove godine, kada je bez pitanja želim li uopće ići s njime na proslavu, ušao u moj ured i rekao mi da upišem u kalendar da na proslavu idem s njim, kao i 8. ožujka. Tada mi je već bilo dosta svega. Nakon našeg sukoba odmah je od predsjednice Općine zatražio da me smijeni”, tvrdi ona.

Jeremijić je, očekivano, sve demantirao. “To su izmišljotine iz osvete jer više nije na funkciji. Sloboda govora je zajamčena, ali za izgovoreno treba snositi neku odgovornost. Inače, ona je došla u našu stranku iz DS-a usred izborne kampanje, iz čistog interesa. Sada svoje umijeće trebaju pokazati drugi. Možda ima i kvalitetnijih kadrova u stranci”, navodi Jeremijić.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok