FBI je u kontaktu s lokalnom policijom zbog slučaja Mirande Barbour (19), optužene za ubojstvo muškarca u Pennsylvaniji koja tvrdi da je ubila još najmanje 22 osobe. Zbog ubojstva 42-godišnjeg muškarca koji se javio na njezinu ponudu za seksualni odnos za 100 dolara, koju je oglasila na internetskoj stranici Craigslist, Mirandi Barbour prijeti smrtna kazna, piše Reuters.

Barbour tvrdi da je bila članica sotonskog kulta i ne žali zbog ubojstava. Priznala je da je zajedno sa suprugom izbola nožem i zadavila Troya LaFerraru u Sunburyju u studenome prošle godine.

Navela je da je ubila još najmanje 22 osobe u različitim dijelovima SAD-a, uključujući Aljasku, Kaliforniju, Teksas i Sjevernu Karolinu.

'Kada sam dosegnula broj 22, prestala sam brojati', rekla je Barbour, dodajući da na karti može pokazati lokacije na kojima se žrtve mogu pronaći.

Miranda i njezin suprug Elytte Barbour (22) u prosincu su zanijekali krivnju za ubojstvo LaFerrare.

Tužitelji tvrde da se suprug sakrio ispod pokrivača u stražnjem dijelu automobila kada je Miranda pokupila LaFerraru u trgovačkom centru kod Harrisburga, oko 80 kilometara južno od Sunburyja.

Barbour je navodno LaFerrari rekla da joj je 16 godina, a on je i nakon toga od nje želio seksualne usluge.

'Da je rekao 'ne', da nije htio ići dalje, pustila bih ga', rekla je Barbour.

Na njezin znak, Elytte Barbour zadavio je LaFerraru dok ga je njegova supruga, s kojom je bio u braku tri tjedna, ubola nožem oko 20 puta, priopćila je policija.

Tportal

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok