Državni udar do kojeg je došlo u Ukrajini je po svim znacima bio isplaniran unaprijed, čak su i “glumci” u njemu bili poznati.

Prije nego što je demokratski izabrani predsjednik Viktor Janukovič otišao u ilegalu, a parlament preuzele “zapadne marionete”, skoro svi su znali šta su zapadne geopolitičke “arhitekte” planirale na svojoj šahovskoj tabli, piše “Telegraf”.

Direktive su izrečene u više navrata, planiranje nereda je bilo isplanirano i okretali su se brojevi telefona, prije nego što se situacija otela kontroli, dok su vlasti pokušavale da održe red i spriječe ono što se dogodilo u Ukrajini. Ta upozorenja su došla od stranih analitičara, vladinih zvaničnika i lidera na visokom nivou, a ipak su oni koji su bili na vlasti u Ukrajini bili nemarni u sprečavanju puča ili su bili potpuno nemoćni da ga zaustave.

U svakom slučaju, nemogućnost predsjednika Janukoviča da održi red i zaštiti Ukrajince od užasa, izdaja je svog naroda i neuspjeh u ispunjavanju svoje dužnosti, bez obzira na to koji su makijavelistički ciljevi i “glumci” sa zapada bili. Činjenica je da su oni uspješno zbacili vladu i poslali predsjednika u ilegalu.

Nije tajna da je Zapad bio iza prethodne Narandžaste revolucije u Ukrajini, kao što se i znalo da je istu infrastrukturu koristila trojka SAD/NATO/CIA da destabilizuje zemlju u prethodna tri mjeseca. To se sve dogodilo kada je Janukovič odlučio da kaže NE Evropskoj Uniji, koja u suštini nije ponudila ništa, i rekao DA ruskoj Carinskoj uniji koja je ponudila 100 milijardi dolara.

U stvarnosti, EU je ponudila Ukrajini “bolji život” za građane ako bi postala njihova članica. Cilj im je bio postavljanje vojne infrastrukture NATO-a u Ukrajini i ekspanzija sve do ruskih granica. Ove planove je podržala ukrajinska opozicija, koja nije imala interes da podrži narod, koliko da uništi i preuzme vlast. Dozvolili su upotrebu terora, nasilja i ubistva na ulicama Kijeva.

U razgovoru između pomoćnika državnog sekretara Viktorije Nuland i ambasadora SAD u Ukrajini Džefrija Pjata, koji je objavljen na internetu, iz prve ruke se vidi umiješanost Amerike, koja je čak bila u dolsuhu sa Ujedinjenim nacijama u nezakonitoj promjeni vlasti.

Grupa hakera, Anonimus Ukrajina, objavila je nove imejlove po kojima se vidi da su vodeći opozicionari samo “igračke” zapadnih sila. Iz grupe su rekli da su zapadne specijalne službe pokušale da te imejlove trajno uklone sa interneta.

Mejlove koje je objavila grupa Anonimus Ukrajina je korespodencija između Laurajnasa Jonavičijusa, savjetnika predsjednice Litvanije, i Vitalija Klička. Oni su slučajno otkriveni kada su Anonimusi hakovali mejlove iz administracije Litvanije. U njima se vidi da je Kličko kontrolisan od strane Zapada preko litvanskog posrednika.

U korespodenciji se piše o Kličkovoj budućnosti i da je on saglasan sa njihovim uslovima. Takođe, pominje se novac i kako će doći do uplate, posjeta ambasadi Litvanije i njegov bankovni račun u Njemačkoj, gdje će se pomenuta sredstva prenijeti.

Kličkov je mejlove slao sa domena “Kličko menedžment grup GmbH”, koji je registrovan u Njemačkoj. Poznato je da je Kličko nekoliko puta prije preokreta putovao u Njemačku.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok