Cynthia Cdebaca (65) ubila je svojeg zeta. Kasnije je policiji rekla da ih je maltretirao i da je ubojstvo planirala dva tjedna. U zeta je ispalila najmanje deset metaka.

Ne marim, učinila bih to ponovo, hvala Bogu, ubila sam ga, rekla je žena šokiranim istražiteljima i ustala u zrak i počela slaviti. Cynthia Cdebaca (65) ubila je svojeg zeta u veljači 2014. godine. Pišu 24sata.hr.

Ubojstvo planirala dva tjedna

Istražitelji su u utorak poroti u Kaliforniji pokazali video ženinog slavlja kako bi dokazali da se ne kaje. Cynthia je rekla policiji da je ubojstvo planirala dva tjedna. Na dan kada ga je ubila, Cynthia i zet su se posvađali. 

'Godinama nas je sve zlostavljao'

- Odjenula sam se i trebala sam otići iz kuće, a on mi je rekao da ne mogu takva izaći - rekla je žena istražiteljima. Zeta Geowarda Eustaquioa je upucala deset puta i najmanje je dva puta punila oružje.

Nakon deset hitaca muškarac je bio ranjen. Ušao je u kuću i zaključao vrata, a punica je nastavila pucati kroz vrata. Ušla je u kuću i stala nad zeta koji je umirao. Cynthia je rekla kako su ona i obitelj patili godinama jer ih je Geoward zlostavljao.

'Prije 13 godina kćeri sam rekla da je on vrag'

- Bio je zao prema meni, prema svima nama. Bojali su ga se. Bio je zao prema mojoj kćeri. Prije 13 godina sam joj rekla da je on vrag - rekla je Cynthia istražiteljima.

Na videu se vidi kako se Cynthia oprašta od svojih članova obitelji prije nego što ju vode u zatvor. Cynthia je nakon ubojstva pojela doručak, otišla je kockati i posjetila svoj omiljeni kafić, piše Daily Mail.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok