Šok i nevjerica zavladali su Prilazom svetog Josipa radnika na zagrebačkoj Volovčici oko 22 sata u srijedu kada su u automobilu pronašli beživotno tijelo 18-godišnje K.K, javlja Jutarnji list.

Navodno joj je smrtonosne ozljede nožem zadao bivši dečko.

Majka tragično ubijene djevojke uvjerena je da je krivac za zločin D.K., 19-godišnji sin poznatog zagrebačkog ugostitelja koji je od ranije poznat policiji, a koji je zadnji puta privukao pažnju javnosti u travnju prošle godine kada je autom pregazio oca osmero djece koji je, pak, pretrčavao na crveno.

Što se točno događalo tijekom večeri između dvoje bivših ljubavnika, zagrebački istražitelji intenzivno nastoje utvrditi, a prema informacijama s mjesta događaja, ubojica se sam predao policiji.

- D.K. je mojoj kćeri prijetio. Vodili su kazneni postupak. Prošle godine joj je 27. studenoga razbio auto. Uzet joj je Samsung Galaxy. Išla je zbog toga na DORH sad u utorak. Režem si glavu da mi je kćer ubio D.K. Stalno su se prijetili da imaju novaca i da će sve napraviti. Evo, vidite kako je to sad sve završilo. On će tek u lipnju navršiti 20 godina. Bila sam zbog njegovog maltretiranja u IV. Policijskoj postaji. Motiv ubojstva? Ne znam. Otišla sam u noćnu. Radim u Dukatu. Zvao me bivši muž da ga je zvao susjed, da su nam policija i Hitna pred zgradom. Došla sam odmah. D.K. je to napravio. Bili su prije par godina u vezi, pa su prekinuli. Pa su se sudili kad ju je napao tu kod crkve. Stalno s njim problema. Misli ako tata ima novaca, da može sve i svašta. Moja kćer je u ožujku trebala navršiti 19 godina. Ne mogu vjerovati da ta policija ništa nije učinila. Koliko puta smo ga prijavljivali i ništa. Dabogda završio konačno u zatvoru. Pa ovo nije normalno. Ugasiti mladi život?! - rekla je okupljenim novinarima majka ubijene djevojke.

Zahvaljujući brzoj reakciji policije, u vrlo kratkom vremenu osumnjičeni je uhićen i odveden u policijsku postaju na kriminalističku obradu.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok