Po drugi put u samo mjesec dana četvrti paviljon Studentskog naselja Stjepan Radić suočio se s incidentima, piše Srednja.hr.

Točnije, ovog puta se radi o manijaku koji se sinoć ušuljao u paviljon i u prostoru za tuširanje snimao djevojke koje su se tuširale.

Kad ga je vidjela, vrisnula je

Sve se dogodilo samo mjesec dana nakon što je u isti paviljon ušla kradljivica i pokušala studentici ukrasti novčanik, te ju je pritom i fizički napala.

"Moja prijateljica se tuširala, a netko je gurnuo mobitel ispod vrata. Dok ga je ona vidjela, vrisnula je i on je počeo trčati. Sva sreća da je pogledala dolje i vidjela kameru. Moguće da je nekog snimao, a da osoba to ni ne zna", kazala je jedna studentica iz doma za Srednju.hr.

Nije ušao kroz glavni ulaz

Oglasili su se i iz Uprave doma te tvrde da intenzivno rade na tome da pronađu počinitelja.

"Netko je izvana ušao i može biti da je neko vrijeme bio u paviljonu, to ne možemo znati. Detektirano je da kroz glavni ulaz nije ušao. U roku od 4 minute zaštitari su već bili tamo, znači nije mogao proći kraći period nego što su oni došli".

Policija je o slučaju obaviještena te je na licu mjesta napravljen i zapisnik, ali ipak ostaje nejasno kako je muškarac uopće dospio u paviljon.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok