Mladić (23) u ranim jutarnjim satima pojavio se na vratima hitnog prijama u bolnici na sjeveru Hrvatske sa svojom majkom u pratnji.

Doktorima je rekao da trpi velike bolove već tjedan dana, više ne može izdržati i moli za pomoć. Liječnici su ostali zatečeni kad su u mladićevu tijelu vidjeli nepoznati objekt, javljaju 24 sata.

Prema neslužbenim infomacijama, 24 sata doznaju kako su mladića prvo napali, a onda i silovali tjedan dana prije dolaska u bolnicu, točnije prošlog ponedjeljka.

Nakon što su ga pretukli, nastavili su se iživljavati nad njime koristeći nepoznati predmet. Iako je zadobio lakše tjelesne ozljede, predmet koji su koristili tijekom napada ostao je zaglavljen u njegovu tijelu. Zbog silnog straha i srama mladić nikome nije ništa govorio. Sve do trenutka u kojemu više nije mogao trpjeti bolove. Tad je napokon odlučio povjeriti se majci koja ga je odvela u bolnicu. 

Liječnici su operacijom uspješno izvadili strani predmet, ali su mladića odlučili zadržati nekoliko dana na promatranju.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok