Četverosatni pregovori na Brodarici u Šibeniku završeni su nakon što je osumnjičeni za trostruko ubojstvo Boris Luketa pucao sebi u usta. Policijski službenici pokušali su ga spriječiti elektrošokerom.

U teškom stanju Luketa je kolima hitne pomoći sinoć oko 1 sat prevezen u šibensku bolnicu uz pratnju interventne policije. 58-godišnji pomorac sumnjiči se da je u obiteljskoj kući na Gomljaniku ubio bračni par, a u automobilu u blizini kuće još jednog muškarca. Piše HRT.

Motive ubojstva, kažu u policiji, pokazat će krimininalistička istraga. Policijski službenici PU šibensko-kninske u suradnji s policijskim službenicima Ravnateljstva policije nastavljaju kriminalističko istraživanje.

Iz policije je priopćeno kako su jučer nakon zaprimljene dojave u obiteljskoj kući u Gomljaniku, Brodarica, pronađeni mrtvi žena i muškarac, a nedaleko od kuće u osobnom automobilu još jedan mrtav muškarac.

Osumnjičeni je pobjegao, a policija ga je pronašla nakon 5 sati potrage nedaleko od kuće obitelji Keranović. Više od tri sata trajali su pregovori s osumnjičenim kako bi se predao. Hodajući po dvorištima i vrtovima okolnih kuća odbijao je baciti oružje i prijetio da će počiniti samoubojstvo.

Sve to vrijeme policija nije dopuštala ulazak na Brodaricu ni stanarima jer im nije mogla jamčiti sigurnost.

Prema pisanju portala ŠibenikIN, ubijeni su 70-godišnji Milka i Hakija Keranović, dok je u automobilu ispred njihove kuće ubijen Ivan Bajić Pajdo, bivši tjelesni čuvar Zlatka Bagarića, pokojnog 'neokrunjenog kralja zagrebačkog podzemlja'. Kao mogući motiv ubojstva spominje se dug mlađeg sina bračnog para Keranović Borisu Luketi.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok