Njujorški komičar Ari Teman dao je oglas u agenciju kako bi iznajmio stan na nekoliko dana. Javio mu se muškarac koji se predstavio kao David i koji je rekao da stan treba njemu i obitelji dok su u New Yorku na vjenčanju.

No, Ari je imao što za vidjeti kada je istog dana nenajavljeno svratio oko ponoći do stana kako bi pokupio torbe. U predvorju zgrade zatekao je Davida kako se dere: 'Zatvaraju nas!'.

Kada ga je Ari upitao o čemu se radi, Davidov pogled iznenađenja zbog neočekivanog povratka gazde, kao i čista strava u njegovim očima, dali su mu do znanja da nešto definitivno ne štima.

Po povratku u stan zatekao je ostatke nastrane orgije, a kasnije je na internetu pronašao i Davidovu pozivnicu za dotičnu zabavu čija tema je bila 'XXX orgija čudaka'.

Zbog glasne zabave i raskalašenih posjetitelja, Ari je imao problema s policijom, a prijeti mu i izbacivane iz stana. Zbog toga se obratio i agenciji koja ga je spojila s Davidom te traži odštetu za nanesenu štetu od oko 70.000 dolara.

Za sada mu je agencija ponudila ispriku, nešto više od 23.000 dolara i smještaj u hotelu dok se njegov stan ne očisti. U stanu ne samo da je pronašao kondome i alkohol po svuda, već je i sva njegova roba bila vlažna, gitara i bubnjevi uništeni, krevet i kauč slomljeni...

Za dodatne informacije pogledajte video:

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok