Ali daleko od toga da je „najveći sin naroda i narodnosti“ svima omiljen. Mnogi su govorili da je najveće zlo bio... Jedan od njih je i Vojislav Šešelj, koji je sa svojim pristašma 4. svibnja 1991. godine, na dan Titove smrti, htio zabosti glogov kolac da ne povampiri... Tražio je Šešelj da nekadašnjeg predsjednika SFRJ premjeste iz Srbije u rodni Kumrovec u Hrvatsku. I, eto, prođe od tada 26 godina.

Pozvali smo jučer lidera radikala da ga pitamo što nije ispunio svoje prijetnje, da se nije uplašio...
- Kada smo onda donijeli glogov kolac na Titov grob, to je bila demonstracija toga da to zlo mora otići iz Srbije. Naravno da sam imao hrabrosti, ali ne možete glogovim kocem da probijete granitni grob. Bila je to simbolika i tada smo uspjeli srušiti kult o Titu - rekao je Šešelj za Kurir i dodao da i poslije toliko godina ima isto mišljenje o Brozu:

- On je bio diktator, samodržac i zločinac koji je donio veliko zlo. Pa on je ubio više Srba nego Hitler i na to stalno moramo podsjećati naš narod. Čim mi radikali dođemo na vlast, protjerat ćemo tog vampira s Dedinja..., kazao je pomahnitali Šešelj

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok