Nakon što je u bolnicu primljen muškarac kojemu je pozlilo tijekom seksa, srpski su se mediji raspisali o razlogu koji se nalazi iza slučaja.

Saznalo se, naime, da je nesretnika strefilo tijekom seksa sa dvije žene istovremeno, a u javnost su procurili i još neki šokantni detalji.

Radi se o pedesetšestogodišnjaku, a prema pisanju Kurira, dvije sudionice su njegove stalne ljubavnice. Navodno je s obe ljubovao istovremeno, a to je nešto što su svi troje prakticirali i prije. Njihova 'veza' trajala je nekoliko dana prije nego što se konačno dogodio nesretan slučaj.

'Intenzivna seksualna veza', kako su sudionice opisale njihov odnos, stajala je glave nesretnoga gospodina, a u šoku je iza sebe ostavio i suprugu koja nije imala pojma što se događa. Navodno je čovjeku srce zatajilo zbog velike količine kokaina kojega je ušmrkao kako bi mogao držati erekciju.

Prilično je šokantan i detalj koji su otkrili liječnici. Čovjek je, naime, čak i nakon smrti, još neko vrijeme ostao u erektivnom stanju, što govori o količini droge koju je uzeo.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok