Detektivi iz britanske policije tragaju za osobom osumnjičenom za ubojstvo, nakon što je na šinama pronađeno beživotno tijelo muškarca.

Kako saznajemo, riječ je o 24-godišnjem Samiru Draganoviću iz Ključa. Njegovo tijelo pronađeno je na željezničkoj pruzi kod Knockholt stanice u Kentu, piše Dnevni avaz.

Iako su prvobitno smatrali da se radi o nesreći, ovaj slučaj se sada tretira kao ubojstvo. Rekonstrukcijom zločina, policija je došla do podataka da je u nedjelju navečer oko 21 sat, žrtva bježala od neidentificirane osobe i pala na šine. Nije jasno je li ga usmrtio vlak ili je podlegao drugim povredama.

Pored pruge njegovi bliži, prijatelji... postavili su cvijeće i zastavu Bosne i Hercegovine, na kojoj je pisala dirljiva poruka za nesretno stradalog.

"Za mog brata, Samira."

"Riječi ne mogu opisati bol koju osjećam. Izgubio sam brata i prijatelja. Ti si prava inspiracija, falit ćeš nam. Volim te, Sim."

Policija je objavila fotografije osumnjičenog, a viši istražni službenik Paul Langley izjavio je da se radi o teškom slučaju.

"Ovo je vrlo uznemirujuće. Imamo službenike koji su tu kako bi obiteljima pružili podršku i pomoć. Dok identifikacija tek treba da se održi, vjerujemo da je osumnjičeni 24-godišnjak iz Londona."

Detektiv je, također, dodao da je stanica Knockholt u ruralnom dijelu grada, te da će biti teško naći svjedoke koji su u tom razdoblju bili u blizini mjesta na kojem je pronađeno tijelo. Ipak, mole građane da kontaktiraju policiju ukoliko imaju neke informacije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok