Marina i Josip, 43-godišnji supružnici iz Hrvatske s troje djece, vodili su ne baš idiličan obiteljski život. On se propio i živio u mjestu 200 kilometara udaljenom od Zagreba s malom mirovinom, a ona otišla raditi u Njemačku.

Nakon što joj se kleo da alkoholu nije prišao već šest mjeseci, dopustila mu je da je posjeti u Minhenu, gdje je radila kao čistačica. Međutim, ubrzo je shvatila da njegovom pijanstvu nema kraja te ga je odlučila zauvijek ostaviti, piše Abendzeitung.

Svađa koja je potrajala cijelu noć, s četvrtka na petak završila je mučnom tišinom oko četiri ujutro. Josip je Marini nasred ulice zadao smrtonosne ubode. Kada su vidjeli što se dogodilo, susjedi su pozvali policiju i hitnu pomoć te je žena s ubodnim ranama prevezena u bolnicu, ali prekasno. Zbog teških ozljeda liječnici joj nisu mogli spasiti život.

Policija je odmah uhitila 43-godišnjeg Josipa.

Marinina sestra Željka ispričala je da joj je Josip obećavao da u čašicu više nikada neće zaviriti, ali obećanje je bilo teško ispuniti.

''Ne mogu živjeti bez tebe, molim te primi me natrag'', molio je Josip prije nego joj je oduzeo život.

- Tri su sina ostala bez majke. Nadam se da će Josip provesti ostatak života u zatvoru, - ispričala je Željka kod koje je Marina stanovala u Minhenu, prenosi Avaz.ba.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok