Ruska manekenka Ekaterina Stetsiuk, u bijegu od seksualnog manijaka bila je prisiljena skočiti sa šestoga kata luksuznog hotela u Dubaiju, prenose ruski mediji.

Lijepa Sibirka nalazi se u bolnici, u teškome stanju, slomljene kičme je i ne može hodati, a samim je čudom preživjela pad. Njen  bizaran skok šokirao je osoblje i posjetitelje hotela, ali i njenu obitelj, koja još uvijek ne mopže vjerovati što se dogodilo.

Cijeli je događaj još uvijek ovijen velom tajni. Kako prenose 24sata, 22-godišnja Ekatarina već je neko vrijeme radila i živila u Emiratima, a njen odnos s biznismenom nepoznatoga podrijetla nije razjašnjen. U rodnome Irkutsku govorilo se da se u Dubaiju bavi eskortom, ali takve informacije nisu potvrđene.

Navodno je upravo taj biznismen pokušavao prisiliti na odnos, a kada ga je odbila, zaprijetio joj je nožem ispod vrata. Predator ju je nakon toga nastavio loviti po hotelu, a sve je završilo skokom nesretne manekenke.

Muškarac je, naravno, sve porekao i prebacio krivnju na samu Ekatarinu. Prema njegovoj izjavi manekenka je bila ta koja je napala prva, pa se sada nalazi u bolničkom pritvoru. Napadač je također u pritvoru, a unatoč prebacivanju optužbe prijeti mu kazna od 15 godina. Sulud slučaj zgrozio je rusku javnost, a za njihove medije oglasila se i njena majka Inge.

"Zamolili su me da ne razgovaram s medijima, ali ja više ne znam kome bih vjerovala. Moja kći je slavna manekenka u Irutsku, 15. veljače je otišla na mjesec dana u Dubai, gdje je imala ugovor. Što se tamo dogodilo, znam samo po onome što mi je ona ispričala. Ovdje su zakoni drugačiji i strahujemo kakav će biti razvoj događaja", prenose 24sata.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok