Ugostitelj Dragiša Katanić (63) pronađen je mrtav na pločniku u blizini svog doma u Falkenhagener Feldu, predgrađu Berlina, malo prije ponoći u subotu, 26. svibnja.

Prolaznici koji su ga našli, odmah su pozvali policiju i hitnu pomoć, no unatoč naporima liječnika Katanić je preminuo na mjestu napada. Nije bilo sumnje da je ubijen, stoga je istragu preuzeo odjela za ubojstva, piše bz-berlin, a prenosi Jutarnji list.

Hrvatski državljanin je pritom opljačkan, a policija je objavila fotografiju crne torbe velike 25 puta 15 centimetara koju je napadač odnio sa sobom.

Istraga je otkrila kako je Katanić izašao s posla iz restorana 'Mila' oko 23 sata te autobusnom linijom M37 krenuo iz Spandaua prema svojoj kući.

Policija moli za pomoć u pronalaženju napadača sve koji su se zatekli u blizini mjesta ubojstva. Jesu li primijetili kakve sumnjive osobe ili vozila, kao i sumnjive ljude na radnom mjestu ili na putu prema Falkenhagener Feldu. 

Također, policija moli da im se jave svi koji znaju nekog tko posjeduje torbu sa slike ili zna bilo kakve korisne informacije.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok