• Short title article: Otišla na posao

Velika tragedija dogodila se u SAD-u, gdje je baka ostavila unuku u užarenom autu osam satu. Dijete je, nažalost, preminulo.

Užasavajuća vijest potresla je zajednicu Smithtowna kada je trinaestomjesečna djevojčica preminula nakon što ju je njezina baka zaboravila u vrućem automobilu osam sati. Incident se dogodio u ponedjeljak, piše ABC.

Prema informacijama koje je dala lokalna policija okruga Suffolk, nesretna djevojčica trebala je biti odvedena u vrtić istog jutra. Međutim, baka (54) je nenamjerno zaboravila dijete u autosjedalici i krenula na posao. Vruće vremenske prilike, s temperaturom koja je dostizala 28 Celzijevih stupnjeva, ubrzo su se pokazale kobnima.

Osam sati kasnije baka se vratila kako bi preuzela djevojčicu iz vrtića. No, u trenutku kada je otvorila vrata automobila, shvatila je da je napravila stravičnu pogrešku – ostavila je svoju unuku bez nadzora u izuzetno visokim temperaturama. Hitno je pozvala hitne službe i djevojčica je prevezena u bolnicu, ali nažalost, medicinski tim nije uspio spasiti njezin život.

Istraga o ovom tragičnom događaju je trenutno u tijeku. Policija istražuje sve okolnosti incidenta kako bi se utvrdilo je li bilo propusta ili nemara. Za sada nisu podnesene nikakve kaznene prijave.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok