Rimac automobili, brzorastuća automobilska kompanija u vlasništvu inovatora Mate Rimca, traži glavnog operativnog direktora koji će voditi sestrinsku tvrtku Greyp Bikes.

Kako navode u oglasu za posao, u potrazi su za osobom koja je sposobna i spremna prihvatiti izazov voditi Greyp Bikes kroz ekspanziju do velikog tržišnog uspjeha.

Kandidata će dočekati postavljen team, proizvod i tehnologija, no mora uspostaviti efikasnu serijsku proizvodnju, otvoriti stotine novih radnih mjesta u Hrvatskoj i to u visokotehnološkoj proizvodnji, razviti prodajnu mrežu i dovesti nove i pristupačnije proizvode na tržište. Rok za prijavu je 5. ožujka, prenosi Tportal.

Greyp Bikes, sestrinska tvrtka Rimac automobila bavi se proizvodnjom tehnološki najnaprednijih električnih bicikala. Greyp G12 spoj je motocikla i električnog bicikla i u proizvodnji je od 2014. godine, a isporučuje se u 15 zemalja na pet kontinenata.

Kako ističu u oglasu za posao, traže svestranog, proaktivnog i ciljno orijentiranog menadžera s iskustvom u vođenju projekata i tvrtki od rane faze do uspjeha. Novi menadžer morat će voditi tvrtku na svim razinama i izgraditi organizacijsku strukturu.

Od kandidata se traže najmanje dvije godine iskustva, aktivno poznavanje engleskog jezika, a dodatan plus je poznavanje njemačkog jezika, potom izvrsne komunikacijske vještine, rukovođenje i sposobnost nadgledanja tvrtke.

Rimac automobili također traže od potencijalnog kandidata da izradi poslovni plan s vizijom Greypa do 2021. godine; kako strukturirati tvrtku i stvoriti priču o uspjehu, piše Tportal.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok