Stariji bračni par iz Velike Britanije odlučio je skončati svoje živote nakon što su upali u financijske probleme koji su nastali zbog toga što su bili prisiljeni uzdržavati svoju kćer i njenog dečka.

Na dan kada su umrli, 80-godišnji Peter Smith i njegova 78-godišnja supruga Betty s kojom je bio u braku više od pedeset godina, mahnuli su svojoj kćeri Jane i uz riječi "Zbogom, više nas nikada nećeš vidjeti!" zajedno stali pred jureći vlak i otišli u smrt, piše britanski Mirror, a prenosi Net.hr.

Očajni Peter i Betty otišli su u smrt samo dva mjeseca nakon što se njihova kćer Jane vratila kući. Stali su na prugu, primili se za ruke i nisu trepnuli kada je u njihovom smjeru dojurio vlak od 700 tona i na mjestu ih usmrtio.

Inače, prije nego što su izvršili samoubojstvo, povjerili su se prijatelju i rekli mu kako ih financijski iscrpljuje uzdržavanje kćeri za što svaki tjedan moraju izdvajati 500 funti.

Uzdržavali su 50-godišnju kćer

Njihova 50-godišnja kćer Jane izjavila je da se na dan smrti roditelja posvađala s majkom. "Pitala sam mogu li spremiti neke stvari u kod nje, a ona me odbila. Ubrzo nakon toga, roditelji su rekli kako moraju ići do grada, pozdravili me i to je bio zadnji put kada sam ih vidjela! - rekla je Jane,.

Inače, umirovljenici John i Betty zajedno su bili od mladosti, živjeli su u Cherry Willinghamu, a njihova kći jedinica Jane živjela je u obližnjem gradiću sa svojim partnerom sve do nije bila primorana doseliti natrag k roditeljima.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok