Mladić iz BiH svoju priču je podijelio s mnogim ljudima širom svijeta preko popularne stranice na Facebooku Humans of New York.

U pismu je naveo da je upoznao djevojku Gohe iz Etiopije, tijekom studiranja, te su zajedno proveli četiri godine. Nadali su se da će nakon diplomiranja pronaći posao i zaposliti te zajedno ostati u Americi. No, ona je našla posao, ali ne i on.

"Poslao sam blizu 150 ili 200 prijava. Imao sam 35 razgovora, a na četiri ili pet sam stigao do trećek kruga. No, mislim da moja situacija s vizom svaki put upropasti šanse. Ne mogu da je pozovem u BiH. Tamo za nju nema nikakvih šansi", napisao je mladić.

 

“Gohe is from Ethiopia and I’m from Bosnia. We were together for four years. We met as international students in...

Posted by Humans of New York on 5. travanj 2015

Naveo je i to da s obzirom da se on vraća u Bosnu, razdvojili su se kako bi lakše podnijeli rastanak.

"Kad bih mogao, samo bih joj rekao da je volim", napisao je.

U komentarima je ostavljen i njegov mail iz kojeg se saznaje da se zove Dino Dedić, a tisuće ljudi dale su mu podršku. Priča je na Facebooku objavljena danas i navedeno je kako je Dino još dva dana u Americi, pa su mnogi požurili da mu daju savjete, a neki čak i ponude posao.

Međutim, njegova priča je objavljena sa zakašnjenjem i Dino se već vratio u BiH. No, da li će zahvaljujući priči objavljenoj na internetu ispuniti svoj san i ostati s djevojkom koju voli, ostaje da se vidi.

Pratite nas na društvenim mrežama Facebook, Instagram, Youtube, TikTok